PROFIEL

Vos interieur & stijl gevestigd op het industrieterrein te Sint Oedenrode, ontwerpt en vervaardigt complete luxe interieurs voor woonhuizen en bedrijfspanden. De wensen van de opdrachtgever worden vertaald in een persoonlijk ontwerp met een eigen sfeer en karakter. Na overleg worden alle gegevens van het te vervaardigen product uitgewerkt in technische tekeningen. Vakmensen gaan vervolgens aan de slag en verwerken duurzame materialen om een op maat gemaakt product te vervaardigen en te installeren.

Kwaliteit

Om een hoogwaardig product te kunnen afleveren wordt gebruik gemaakt van duurzame houtsoorten, plaat materialen en beslag.

Ambacht

Alle producten worden met de hand gemaakt, door ervaren vakmensen. Dit kunnen klassieke bibliotheek inrichtingen,wijnkelders, garderobekamers, badkamers en keukens zijn. Maar ook lambriseringen, binnendeuren, plinten, architraven, houten en leren vloeren, receptiebalies en klassieke en moderne losstaande meubels. De schilder en decoratieschilder zorgen voor de finishing touch. Zij passen verschillende technieken toe om tot een uniek eindresultaat te komen.

Ook decoratieve technieken, hout en marmerimitaties en muurschilderingen zijn mogelijk.

Alles onder een dak

Om een totale inrichting van een woonhuis of bedrijfspand te realiseren is vakkennis en creativiteit nodig. De styliste geeft een interieuradvies met kleur en materiaalgebruik die in de omgeving en bij u past. Het creëren van een sfeer, door het samen brengen van meubels, raambekleding, verlichting en accessoires. Dit alles wordt beeldend gemaakt door een plattegrond, afbeeldingen en stalen van stoffen, kleuren en materialen.

Zitmeubels

Een collectie die bestaat uit kwaliteitsmeubelen, met een perfect zitcomfort. Van klassiek gecapitonneerd tot dramatische elegantie, simpele eenvoud of ingewikkelde design. Dit met de mogelijkheid om te creëren op maat.

Verlichting

Vele merken, design, klassiek, klassiek modern of naar wens ontworpen en gemaakt. Kroonluchters die perfect passen in een modern maar ook in een klassiek interieur. Armaturen van natuurlijk materiaal maar ook strak design.

Stoffering

Kwaliteitsmerken in decoratie en bekledingsstoffen. Een ruim assortiment in gordijnen met bijbehorende accessoires. Binnenzonwering als lamellen, blinds, screens en shutters. Tapijten en vloerkleden op maat of naar ontwerp voor u vervaardigt.

Woonaccessoires

Sfeermakers die de aankleding van het interieur warmte en gezelligheid geven.

Verfcollecties

Dealer van Carte Colori kalkverf, een verfsoort gebaseerd op natuurlijke aardepigmenten en op traditionele wijze in Italië bereid. Deze kalkverf heeft een poederig en rustiek uiterlijk. De Historic Collection is een matte verfsoort op waterbasis, geschikt voor binnen en buitenwerk.

Kijk ook eens op de websites van onze leveranciers: